Sunday, May 27, 2012

Γιου γουίλ πηξ..!!!


Ο τίτλος τα λέει όλα νομίζω. Αυτό μου είπε προφητικά ένα φιλαράκι πρόσφατα στο τηλ! Δυστυχώς διανύω μία περίοδο που τα εγκεφαλικά κύτταρα πεθαίνουν άκλαυτα. Ξεχνάω και τι μέρα είναι πολλές φορές. Οπότε δεν έχει και πολλά να γράψεις ή χρόνο αν και προκύπτουν διάφορες ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάθε μέρα. Και μιας και που το θύμισε ένα (άλλο) φιλαράκι σήμερα κολλάει και ένα τραγουδάκι στην όλη υπόθεση νομίζω. Μου θυμίζει παλιές εποχές που άκουγα στο γυμνάσιο Panx Romana το "Κράτος Κλειστόν" και η μητέρα μου άκουγε τους στοίχους και νόμιζε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου.. "Ελλάς Ελλήνων δικαστών, άνευ βουλής και εκλογών, κράτος κλειστόν".. Προφανώς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι το έλεγαν ειρωνικά.. Τώρα που τα γράφω και το σκέφτομαι.. Είναι επίκαιρο αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε δικαστή σαν υπηρεσιακό πρωθυπουργό τώρα, δεν έχουμε βουλή και οι Ευρωπαίοι ηγέτες κάνουν τα πάντα για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών εκβιάζοντας τον λαό να (ξάνα)ψηφίσει τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή την ξεφτίλα.. Είπαμε καλή η ΕΕ, αλλά είναι προφανές ότι με την μέχρι στιγμής πορεία δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση και απλά ξεπουλιόμαστε.. Και η καταστροφολογία συνεχίζεται..



Κατά τ' άλλα η μέρα σήμερα είναι ότι πρέπει για μπάνιο αλλά δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ.. Ευτυχώς με λίγη τύχη έρχεται φοιτητική άδεια σύντομα να αφήσω και λίγα γένια να νιώσω και κατά βάση άνθρωπος και κατ' επέκταση φοιτητής.

Βλέποντας μία χαριτωμένη ταινιούλα χθες στην προσπάθεια μου να σκοτώσω την ώρα μέχρι να βγω μου έμεινε μία ατάκα του πρωταγωνιστή.. "Αυτά που λέμε σήμερα, θα τα σκεφτόμαστε σε 5 χρόνια και θα λέμε: Τι βλακείες έλεγα τότε!". Ελπίζω να μην τα λέω αυτά σε 5 χρόνια από τώρα για αυτά που γράφω τώρα, αν και για κάποιο περίεργο λόγο μου φαίνεται πολύ πιθανό.
Νοητή σημείωση: Που στο καλό την ξέρω ρε γμτ αυτήν την ηθοποιό που έπαιζε τη Μισισσίπι (Ναι! τραγικό όνομα.. αλλά ωραία κοπελίτσα! Χεχε..).

Μίας και μου το θύμισε χθες ο Μητσάρας θέλω να βρω και κάποια "καλή" φωτογραφική μηχανή (αποφεύγω τον όρο "επαγγελματική" γιατί οι τιμές τους είναι ανέφικτες). Αν και το "έχω" πιστεύω γενικότερα πρέπει να βρω και κάναν οδηγό (Το Photography for Dummies δεν πιάνεται!). Και ίσως βοηθήσει και μία φίλη που υποτίθεται ότι πάει σε σεμινάρια φωτογραφίας στο ΕΜΠ. (Το καλό που της θέλω!)

Τόσο καιρό έχω κατά νου να φτιάξω ένα μπλογκ με τεχνικά/προγραμματιστικά/γκικ(geek)/λίνουξ/android περιεχόμενο (ε να μην το κάψω αυτό εδώ!), αλλά όλο το αναβάλλω. Πρέπει να βρω και κάποιο πιασάρικο όνομα για να γουστάρω. Σκεφτόμουν το "Geeklander" σε παρωδία αυτού εδώ αλλά δεν μου πολυ-αρέσει.. Θα σκεφτώ κάτι που θα μου πάει. Όταν βρω χρόνο να φτιάξω με το Arduino μου ένα μετρητή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και θα ήταν ότι πρέπει για να το έβαζα εκεί!

Υ.Γ. Θέλω να πάω για μπάνιο!!!
Υ.Γ. 2. Πρίγκιψ των δου-βου κάνε μας περήφανους! ;)